У Запоріжжі та області діє заборона на масовий відпочинок на водоймах

Через воєнний стан рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 13 березня 2024 року в Україні ухвалено рішення продовжити заборону на масовий відпочинок на водоймах у 7 областях, серед яких і Запорізька.

Тому, усі місця для купання, навіть ті, що до 2022 року були офіційно дозволеними, зараз, в умовах війни, відвідувати заборонено. Під час Другої світової війни на берегах річки Дніпро точилися бої і через це залишилось багато вибухонебезпечних предметів, які несуть загрозу людям. З початку повномасштабного вторгнення обстеження дна не проводяться, тож, купання наразі не на часі, задля безпеки кожного.

Майже щодня піротехніки продовжують виявляти і знищувати не тільки вибухове «залізяччя» російської армії, а й боєприпаси часів минулих війн. З початку 2024 року піротехніки ДСНС знищили вже 1119 одиниць ВНП, а з початку збройної агресії – 4871.

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/u-zaporizhzhi-ta-oblasti-diye-zaborona-na-masovij-vidpochinok-na-vodojmah/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top