Футболісти «Металурга» двічі програли у перехідних матчах та вилетіли до Другої ліги

Футболісти запорізького «Металурга» і вдома поступився ФК «ЮКСА» у другому перехідному матчі за право грати в Першій лізі — 0:4. Тож — програвши й другу гру (перший 1-3) грати молодим гравцям наступного сезону у Другій лізі.

У дебюті першого тайму футболісти «ЮКСА» швидко відкрили рахунок — нападник Хабіб Есеола з кількох метрів спрямував м’яч у дальній кут — 0:1 на дев’ятій хвилині. Надалі гості створили ще кілька небезпечних моментів, але не забили. Перша половина зустрічі завершилась за мінімальної переваги «ЮКСА».

МФК "Металург" Запоріжжя розгромно програв "ЮКСІ" у другому перехідному матчі та вилетів до Другої ліги
Футболісти ФК «ЮКСА» святкують взяття воріт МФК «Металург» в першому таймі другого матчу плей-оф, 8 червня 2024 року. Facebook/МФК «Металург» Запоріжжя

В другому таймі, на 54-й хвилині матчу, захисник «Металурга» Дмитро Костючено отримав другу жовту картку та був вилучений з поля. Згодом гості реалізували чисельну перевагу над запорізької командою — бразильський нападник Венді на 62-й хвилині забив ударом з-меж штрафного майданчика — 0:2.

МФК "Металург" Запоріжжя розгромно програв "ЮКСІ" у другому перехідному матчі та вилетів до Другої ліги

А вже на 86-й хвилині господарі пропустили третій м’яч у свої ворота — півзахисник «ЮКСА» Кирило Ховайко відзначився голом вийшовши на заміну. Майже одразу після цього ще один захисник запорізької команди Олександр Баранюк отримав другу жовту картку та був вилучений з поля.

МФК "Металург" Запоріжжя розгромно програв "ЮКСІ" у другому перехідному матчі та вилетів до Другої ліги
Реакція в.о. головного тренера «Металурга» Антона Гая на гру його підопічних. МФК "Металург" Запоріжжя розгромно програв "ЮКСІ" у другому перехідному матчі та вилетів до Другої ліги
Дограваючи вдев’ятьох, «Металург» пропустив ще один гол: на 90+3 хвилині матчу забив півзахисник гостей Антон Євдоким , визначивши фінальний рахунок зустрічі 0:4.
Источник: https://forpost.media/novosti/futbolisty-metalurha-dvichi-prohraly-u-perekhidnykh-matchakh-ta-vyletily-do-druhoi-lihy.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top