За рейтингом великих українських міст за якістю життя Запоріжжя посіло друге місце з кінця

Міжнародний республіканський інститут оприлюднив рейтинг великих українських міст за якістю життя. Запоріжжя отримало невтішні результати.

«Участь в опитуванні взяли майже 17 тис. українців, мешканці усіх обласних центрів країни крім тих, що перебувають у тимчасовій окупації. Оцінювали міста за 19-ма параметрами. Зокрема, йшлося про збір сміття, медичні заклади, транспорт, дороги, вуличне освітлення, освіту, а також про роботу поліції, якість систем життезабезпечення, екологію, безбарʼєрність, стан бомбосховищ, соціальний захист, роботу ЦНАПів», — йдеться у повідомленні.

Через повномасштабну війну в Україні, міста перебувають в різних умовах, тому їх розділили за категоріями. Запоріжжя очікувано потрапило в «Прифронтову». Перше місце за якістю посів Чернігів, Запоріжжя — передостаннє. Зазначається, що це зумовлено складною безпековою та гуманітарною ситуацією в місті.

Міжнародний республіканський інститут — це безпартійна міжнародна організація, яка працює над утвердженням свободи та демократії в усьому світі. МРІ допомагає політичним партіям діяти більш конкретно та відповідально, підтримуючи участь громадян у розробці державної політики. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/za-rejtingom-velikih-ukrayinskih-mist-za-yakistyu-zhittya-zaporizhzhya-posilo-druge-mistse-z-kintsya/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top