Запорізький «Мотор» став дванадцятиразовим чемпіоном України з гандболу

Гандбольний клуб (ГК) «Мотор» Запоріжжя став дванядцятиразовим чемпіоном Суперліги України з гандболу серед чоловіків. Забезпечивши перше підсумкове місце за тур до кінця турніру, запорізька команда оновила власний рекорд — вдев’яте поспіль оформила перемогу в регулярному чемпіонаті та виграла Кубок України.

В останньому турі Суперліги «Мотор» переконливо здолав «Донбас», «Ізмаїл» та «Одесу» (45:18, 38:21 та 43:30 відповідно).

Запорізький "Мотор" став дванадцятиразовим чемпіоном України з гандболу

В підсумку, запорізька команда завоювала 12-те чемпіонство в Суперлізі, набравши дев’яносто девять очок та не програвши жодного матчу турніру. Після завершення сезону, «Мотор» урочисто отримав «золоті медалі» чемпіонату.

Запорізький "Мотор" став дванадцятиразовим чемпіоном України з гандболу

Окрім того, найкращим гравцем Суперліги з гандболу серед чоловіків сезону 2023/2024 став розігруючий (в минулому лівий крайній) запорізького «Мотору» Захар Денисов.

Запорізький "Мотор" став дванадцятиразовим чемпіоном України з гандболу

Раніше, у Фіналі чотирьох, гандбольний клуб із Запоріжжя завоював десятий загалом та дев’ятий поспіл Кубок України, що дозволило команді оновити власний спортивний рекорд: починаючи з 2014-го року, «Мотор» дев’ять разів поспіль вигравав чемпіонат та кубок країни.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/zaporizkyy-motor-stav-dvanadtsiatyrazovym-chempionom-ukrainy-z-handbolu.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top