Для мешканців Хортицького району став доступним новий вид транспорту

Запорізька шерінгова компанія Li-On розширила зону свого покриття, зробивши доступними електросамокати для мешканців Хортицького району.

Про це повідомляють в групі Транспорт Запоріжжя.

Тепер жителі 17 мікрорайону можуть легко та швидко дістатися до Амстору, використовуючи орендовані електросамокати. Як показано на мапі, синім кольором позначено вулиці, якими дозволено користуватися цим екологічним транспортом. Вартість оренди залишилася без змін — 10 гривень за розблокування та 4 гривні за хвилину руху.

Попри розширення зони покриття, можливість дістатися на електросамокаті до центру міста залишається обмеженою через відсутність велодоріжок на мостах. Проте, Запоріжжя стало першим містом України, де оренда електросамокатів доступна на обох берегах Дніпра.

Li-On висловлює сподівання, що незабаром мешканці інших районів також зможуть скористатися цією послугою, сприяючи розвитку екологічного транспорту в місті.

Раніше ми писали, що в Запоріжжі відновили прокат електросамокатів: ціни (ВІДЕО). (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/dlya-meshkantsiv-hortitskogo-rajonu-stav-dostupnim-novij-vid-transportu/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top