Укрзалізниця запроваджує новий сервіс: деталі

Компанія запроваджує новий онлайн-сервіс для родичів поранених військових, яких евакуюють медичними поїздами. Про це повідомили на офіційному каналі компанії у Telegram.

Зазначається, що з міркувань безпеки та медичних вимог у медичних поїздах не було передбачено місць для проїзду родичів поранених військових. Цей аспект часто ставав проблемою для сімей, які хочуть бути поруч із своїми близькими під час їхнього транспортування.

«Тож якщо ваших рідних, які проходять реабілітацію після поранень, терміново перевозять нашими медичними поїздами, а квитків у цей момент немає, то можна оформити заявку», — пояснили в «Укрзалізниці».

Для цього необхідно: зателефонувати за номером безкоштовної гарячої лінії: 0800 503 222;заповнити заявку на спеціальній сторінці онлайн-сервісу: services.uz.gov.ua/military.

Для викупу спеціальної броні в касі необхідно надати оригінал або копію посвідчення УБД вашого пораненого родича, а також документ, що підтверджує вашу спорідненість.

Для підтримки військовослужбовців та їхніх родин в Укрзалізниці працює безкоштовна гаряча лінія 0800 503 222. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/ukrzaliznitsya-zaprovadzhuye-novij-servis-detali/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top