Україна – Бельгія: прогноз на матч Євро-2024

Національна команда України зустрінеться зі збірною Бельгії на груповому етапі чемпіонату Європи 2024 року.
Які прогнози букмекерів на матч, підкаже РБК-Україна.

Матч Україна – Бельгія відбудеться 26 червня в Штутгарті. Поєдинок прийме «Штутгарт Арена». Стартовий свисток зустрічі прозвучить о 19:00.
Австрійська контора Bwin визначила «червоних дияволів» однозначним фаворитом протистояння. На перемогу команди Доменіко Тедеско можна поставити зі скромним коефіцієнтом 1,68. Натомість на ймовірний успіх «синьо-жовтих» заклали кеф 4,75. Навіть нічия стала вірогіднішою з балом 4,00.
Любителі гострих відчуттів із нотками патріотизму розглянуть варіант на ставку з мінімальною перемогою збірної України. Коефіцієнт на такий підсумок склав солідні 13,50. Ще цікавіша ідея закластися на перемогу підопічних Сергія Реброва в кожному з таймів із кефом 16,50.
Вочевидь, на фарт українські фахівці Favbet заклали ще вищий коефіцієнт на перемогу України. Потенційний успіх «синьо-жовтих» оцінили балом 5,20. Нічия і тут реальніша – кеф 4,05. Натомість коефіцієнт на перемогу збірної Бельгії склав скромні 1,69.
Персональні фанати Михайла Мудрика можуть закластися на прем’єрний гол свого улюбленця на Євро-2024. Коефіцієнт на забитий вінгером лондонського «Челсі» м’яч склав 6,00. Нестандартна ставка на «головного бомбардира» чемпіонату – автогол – збільшить виграш у 18 разів.

До слова, раніше розібрали варіанти збірної України для виходу в плей-офф Євро-2024.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Share this post

нет
scroll to top