Пропагандистів із ТОТ Мелітопольщини відправлять на стажування в Африку

Обмін досвідом на окупованих територіях рашисти виводять на новий рівень. Тепер корінне населення Мелітополя вони відправлятимуть не тільки в Росію, а й в Африку.

Під час зустрічі з іноземними пропагандистами в Мелітополі так звана очільниця уряду Ірина Гехт, яка приїхала в Медове місто з Челябінська, запропонувала відправити місцевих пропагандистів до Африки. Ідея ця виникла у Гехт, посланої кремлем контролювати місцевого «губернатора» Балицького, виникла якраз під час прес-конференції. Цікаво, що раніше з іноземними журналістами спілкувався виключно Євген Балицький. І навіть показував їм свою святая святих — бункер, у якому він живе і працює.

африка

Судячи з відео замовних іноземних журналістів, гауляйтер обклав себе іконами і грантами.

— Тут, у приміщенні граната РГД дуже ефективна. Якщо буде диверсійна група, якщо доведеться противнику опинитися в наших довгих коридорах, якраз такі речі дуже ефективні, — хвалився іноземцям Балицький.

Нині його на екрани пропаганда ТБ не випускають. А владу в Мелітополі та Запорізькій області представляє виключно Ірина Гехт. Ось і з іноземними журналістами з Африки (Ефіопії), Ірану, Турції, Італії, Сербії, Черногорії вона зустрічалася особисто без помічників.

африка

Представники африканських країн поцікавилися, яку допомогу вони можуть надати окупованому росією регіону, а також запропонували взаємодію країн Африки та Запорізької області у сфері ЗМІ.

— Тут було б, можливо, насправді доцільно обговорити можливості співпраці, обміну інформацією, якихось стажувань молодих журналістів на території регіону, можливо, виїзду і до вас, щоб подивитися на ваше життя. А безпека тут, звісно, забезпечується. У разі вашого приїзду вона буде гарантована, — хвалилася Гехт перед «незалежними та об’єктивними представниками ЗМІ» з Африки.

І не забула звинуватити іноземних журналістів, які не продалися Путіну, в однобокості. Як приклад навела звірства рашистів у Бучі, назвавши їх фейком.

— Зарубіжні журналісти викладали тільки одну точку зору, яка йшла з боку України, — промивала іноземцям мізки Гехт.

Мабуть, «молоді журналісти» з Мелітополя вчитимуться в Африці показувати правду російською. Утім, їхні африканські колеги в окупованому Мелітополі навчаться набагато більшого — як легко заробити грошей, ставши кремлівським пропагандистом.

африка

африка

Ну а поки що африканці на Мелітопольщині отримують досвід дещо іншого роду — виживання на війні. Теж за гроші.

 

.

.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Share this post

нет
scroll to top