Як виглядає окупована Кирилівка наприкінці червня 2024 (ВІДЕО)

В Кирилівці, яка зараз перебуває під окупацією, цьогорічний туристичний сезон зазнав значних втрат.

Відео, опубліковане наприкінці червня, демонструє майже порожній пляж, який раніше був популярним місцем відпочинку для багатьох українських сімей.

Окупанти позбавили можливості відпочивати на улюбленому узбережжі Азовського моря. Ситуація в Кирилівці відображає загальну кризу в регіоні, де конфлікт і політична нестабільність заважають розвитку туризму та місцевої економіки.

Як зазначає голова ЗОВА Іван Федоров, окупаційні сили перетворили рекреаційну зону на мілітаризований район, зруйнувавши туристичну інфраструктуру і закривши доступ до моря. Вихід на пляжі обмежений, а бази відпочинку використовуються для військових потреб. Замість традиційного відпочинку на морі, дітей та дорослих відправляють до віддалених регіонів Росії, сподіваючись привернути туристів з інших областей РФ.

Дорослим пропонують  «курорти Кавказу». Натомість заманюють на ТОТ відпочивальників  з Ростовської, Самарської, Тюменської та Іркутської областей, щоб було за чиїми спинами ховати воєнну техніку і особовий склад ворога, — підкреслює Федоров.

Раніше ми писали про те, як виглядають окуповані курорти Запорізької області: фото та відео.

Підписуйтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top