«Пожежа» у дитсадку Запоріжжя закінчилась освідченням у коханні. Відео

Сьогодні, 25 червня, в одному з дитсадочків Запоріжжя трапилась приємна подія — освідчення у коханні.

У цьому дитсадку проводились навчання з евакуації персоналу в умовах пожежі за участі співробітників запорізького ДСНС. Наприкінці навчань інспектор ДСНС Запоріжжя Андрій Любименко освідчився своїй нареченій Тетяні, яка працює в цьому навчальному закладі.

А далі сльози щастя, обійми та поцілунки…Вона відповіла «так»!

 

Допомогли з організацією та підтримали Андрія колеги.

«Ідея пропозиції виникла спонтанно. Ми разом вже більше ніж 5 років і я вирішив, що в цей не простий час тягнути більше не треба. Я дуже кохаю Тетяну та хочу, щоб вона була поруч зі мною завжди», — розповів Андрій.

«Коли керівництво закладу нас евакуювало і я побачила пожежний автомобіль то думала, що трапилось якесь лихо. Я у всіх запитувала, що трапилось і мені сказали, що у рятувальників проходять навчання. Потім побачила службовий автомобіль Андрія і не зрозуміла чому він приїхав на навчання та сидить на пасажирському місці, бо завжди машиною керує він», — ледь стримуючи сльози поділилася враженнями Тетяна наречена Андрія.

Рятувальники вітають Андрія та Тетяну з початком найпрекраснішої подорожі пліч-о-пліч на все життя. Бажаємо, аби ваш сімейний шлях був сповнений любові й поваги, спільних цілей і перемог. Будьте щасливі!

Share this post

нет
scroll to top