У Запоріжжі чоловік вистрілив іншому в обличчя за стартового пістолета (ФОТО)

25 червня пізно ввечері в Комунарському районі міста між двома місцевими чоловіками сталася сварка. В розпалі конфлікту один з них вистрілив іншому в обличчя і втік з місця події.

Про це повідомляє Акцент з посиланням на ГУНП в Запорізькій області.

Так, в той же день о 22:30 до відділу поліції надійшло повідомлення від медичних працівників про те, що до міської лікарні з вогнепально-травматичним пораненням щоки доставлено 41-річного чоловіка.

Попередньо поліцейські встановили, що поблизу одного із магазинів між співрозмовниками виникла суперечка, під час якої один із чоловіків вистрілив зі стартового пістолета в обличчя іншому та втік у невідомому напрямку. У результаті невідкладних слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 50-річний раніше не судимий містянин.

За місцем мешкання фігуранта працівники поліції провели обшук та виявили стартовий пістолет (попередньо — з ознаками переробки), мисливську рушницю, 44 патрони травматичної дії калібру 9 мм, а також речовину рослинного походження (попередньо – канабіс).

За фактами злочинів, передбачених ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження), ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, відкриті кримінальні провадження.

Підписуйтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top