Курятина з беконом — смачне поєднання у шашлику з нетиповим маринадом
Відомий шеф-кухар Ектор Хіменос-Браво поділився на своїй сторінці в інстаграмі рецептом соковитого курячого шашлику та показав відео процесу приготування.
Читайте також: «Бочки» з кабачків зі свининою, сиром та помідорами — рецепт неймовірно смачної вечірі
Що потрібно:
• Філе курячого стегна — 1 кг; • Бекон — 600-700 г; • Цибуля — 3 шт; • Розмарин — 2 гілочки; • Сіль — 1 ч.л; • Перець чорний мелений — ½ ч. л.
Як готувати:
Філе відбити. Цибулю нарізати пів кільцями, розмарин подрібнити та додати до м’яса. Посолити, поперчити та маринувати протягом 1 години.
На харчову плівку викладаємо бекон та загортаємо в нього по 2 філе. За допомогою плівки формуємо рулети.
Готові рулетики нанизуємо на шампури й акуратно розрізаємо, як на відео.
Читайте також: Свинина в духовці з персиковим соусом — страва до святкового столу з сезонними фруктами
Готуємо на вугіллі до золотистої скоринки, приблизно 20 хвилин.
Ми писали, як приготувати смачний натуральний домашній абрикосовий сік: особисто випробувано.
Джерело