Перше число відновленого часопису екранних мистецтв можна потримати в руках

Вийшло друком перше число відновленого журналу «КІНО-КОЛО». Це третій профільний часопис «Медіахолдингу мистецької періодики», який представляє Видавничий дім «Антиквар».
Перший випуск часопису екранних мистецтв називається «Україна в огні». «Осмислюємо й висловлюємося про російсько-українську війну, котра триває століттями», – каже головний редактор журналу Володимир Войтенко.
Презентації оновленого «КІНО-КОЛА» відбулася наприкінці червня у Червоній залі Будинку кіно.
“Професійне друковане видання – свідчення зрілості мистецької галузі. Це мотивує нас як видавців до розвитку профільних мистецьких часописів, яких на сьогодні вже три! «Медіахолдинг мистецької періодики» – проєкт Видавничого дому «Антиквар» – спирається на 18-річний досвід видання журналу про мистецтво і колекціонування  «Антиквар» та щойно відновленого «Українського театру» – журналу про театральний процес у країні та світі”, – пише директорка видавничого дому «Антиквар» Ганна Шерман у колонці для «КІНО-КОЛА».

За її словами, робота над випуском тривала майже три роки: “Війна виявилась надто потужним чинником. Втім це не зупинило наших намірів. А дало можливість якнайглибше усвідомити їх і бути рішучими у втіленні цих мрій”, – наголосила Ганна Шерман.

Обсяг журналу – 180 сторінок. Наклад – тисяча примірників. Вартість журналу – 400 гривень.

Щоб замовити, телефонуйте:

+38 (095) 794 85 09

або через сторінку у Facebook  чи  пошту antykvar.magazine@gmail.com

Сообщение Перше число відновленого часопису екранних мистецтв можна потримати в руках появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top