У Запорізькій області цьогоріч стало менше випускників, які отримали 200 балів на НТМ

Максимальні 200 балів на НМТ випускники 2024 року отримали з англійської мови та математики

У громадах Запорізької області продовжують підбивати підсумки навчального року та розповідають про випускників, які показали найкращі результати під час складання національного мультипредметного тесту (НМТ).

Як повідомляють на сайті Запорізької ОДА, у 2024 році 76 випускників області закінчили школу з золотими медалями.

А 68 випускників регіону показали найкращі результати на НМТ: вони отримали 200 балів щонайменше з одного предмета.

Як зазначається в повідомленні, відзначилися випускники Запорізького академічного ліцею № 31 – 7 учасників, Запорізької гімназії № 28 – 5 учасників, Запорізького академічного ліцею «Перспектива» – 4 учасника.

Максимальний бал одразу з чотирьох предметів отримала випускниця Вільнянського ліцею «Успіх».

Як пишуть на сайті ліцею, “Максимча Софія склала НМТ без жодної помилки та отримала 800 балів”.

Також відомо, що найкращі результати НМТ у 2024 році випускники отримали з англійської мови – максимум набрали 35 учасників та математики – тут максимальний бал у 22 учасників.

Однак цьогорічні результати запорізьких випускників гірші, ніж у 2023 році.

Як писав МИГ у липні 2023 року, за даними Українського центру оцінювання якості освіти, за результатами НМТ в Запорізькій області 81 випускник отримав найвищий бал.

Серед них – 71 учасник тестування отримав максимальний бал з одного предмету, 7 учасників – з двох та 3 учасниці – відразу з трьох предметів.

Як повідомляв на своїй сторінці у фейсбук завідувач обласного науково-методичного центру моніторингових досліджень якості освіти Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Роман Шумада, в області в 2023 році лідером серед предметів стала математика (39), українська (24) та англійська (19) мови й історія України (6).

Фото – ЗОДА, ліцей «Успіх»

Сообщение У Запорізькій області цьогоріч стало менше випускників, які отримали 200 балів на НТМ появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top