Обстріл Запорізької області – росіяни поранили трьох чоловіків

Обстріл Запорізької області – росіяни поранили трьох чоловіків

Росіяни вкотре завдали удару по регіону

Внаслідок російської атаки по Василівському та Запорізькому районах поранено трьох чоловік. Про це повідомив очільник Запорізької ОВА Іван Федоров у своєму телеграм-каналі.

Читайте також: Зникнення людей та показові судилища – як живуть люди в окупованому Мелітополі

Вчора у Запоріжжі містяни чули вибухи. Як з’ясувалося, росіяни завдали удару по цивільному підприємству у Вільнянську, через шо зайнялася сильна пожежа.

Загалом впродовж доби російські окупанти 341 раз завдали ударів по 11 населених пунктах Запорізької області. Також росіяни здійснили дві ракетні атаки по Вільнянську та три авіаційні удари по Малинівці та Роботиному.

Обстріл Запорізької області – росіяни поранили трьох чоловіків

Більше сотні, а саме 127 БпЛА різної модифікації атакували Гуляйполе, Оріхів, Левадне, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку та Новоандріївку. Також дев’ять обстрілів РСЗВ накрили Роботине та Малу Токмачку.

Близько 200 артобстрілів окупанти завдали по території Гуляйполя, Малої Токмачки, Новоандріївки, Роботиного, Левадного, Малинівки, Нововасилівського, Степногірська та Приморського.

Наразі надійшло 10 повідомлень про руйнування житлових будинків та об’єктів інфраструктури.

Обстріл Запорізької області – росіяни поранили трьох чоловіків

Також внаслідок першого влучання сталося загоряння ангару з обладнанням та готовою продукцією на загальній площі 300 кв.м. Після повторного влучання загорілися дев’ять автомобілів та трансформатор на загальній площі 200 кв.м. В результаті обстрілу травмовано було двох людей.

У селі Нововасилівське Пологівського району рятувальники ліквідували загоряння господарчої споруди на площі 20 кв.м. Інформація про постраждалих та загиблих не надходила.

Раніше ми писали, що ЗСУ вдарили по аеродрому та військовій базі росіян у Мелітополі.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top