Мешканці прифронтових територій можуть замовити ліки Укрпоштою

Отримавши ліцензії на роздрібну та електронну роздрібну торгівлю лікарськими засобами, Укрпошта приймає замовлення у Сумській, Запорізькій, Миколаївській, Херсонській, Чернігівській, Донецькій та Харківській областях.

Про це повідомили в Запорізькій ОВА.

«Проєкт «Укрпошта. Аптека» спрямований на те, щоб в українців була можливість отримати доступ до аптек, передусім у населених пунктах, де аптеки відсутні або зруйновані за час повномасштабної війни; доступ до ліків, зокрема тих, яких може не бути в найближчій аптеці; медикаменти за доступними цінами, бо та сама найближча аптека може не пропонувати оптимальну вартість чи не брати участь у програмі «Доступні ліки», — йдеться у повідомленні.

Проєкт «Укрпошта. Аптека» спрямований на те, щоб в українців була можливість отримати:

  • доступ до аптек, передусім у населених пунктах, де аптеки відсутні або зруйновані за час повномасштабної війни; 
  • доступ до ліків, зокрема тих, яких може не бути в найближчій аптеці; 
  • медикаменти за доступними цінами, бо та сама найближча аптека може не пропонувати оптимальну вартість чи не брати участь у програмі «Доступні ліки».

Для придбання лікарських засобів, необхідно зателефонувати до контакт-центру за номером 0 800 300 545 та слідувати підказкам у голосовому меню для зв’язку з фахівцем. 

Наразі є змога замовляти безрецептурні препарати, а також користуватися програмою «Доступні ліки». Надалі асортимент буде розширено. 

Замовлення відправлять клієнту до найближчого відділення за послугою «Укрпошта Експрес». Коли замовлення буде готове до видачі, клієнт отримає SMS-повідомлення. Перевірити коректність комплектації можна буде під час отримання.

Доставка замовлення безоплатна.

Терміни доставки — до трьох днів між обласними центрами (без урахування дня відправлення).

Підписуйтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top