Застрягли у незвичайних місцях — запорізькі надзвичайники врятували двох котиків (фото)

Застрягли у незвичайних місцях - запорізькі надзвичайники врятували двох котиків (фото)

У Запоріжжі за добу рятувальники визволили з пасток двох котів

Зазвичай запорізькі рятувальники знімають котиків з високих дерев, але не цього разу. Про врятованих за добу у Запоріжжі пухнастиків розповіли у пресслужбі Головного управляння ДСНС України у Запорізькій області.

Читайте також: У водоймі поблизу Запоріжжя виявили артилерійський снаряд (фото, відео)

8 липня до рятувальників звернулися стурбовані мешканці одного з районів нашого міста. Люди розповіли, що у 6-метрову яму впав кіт та не може самостійно вибратись.

Рятувальники драбиною дісталися до чотирилапого та витягли його зі смертельної пастки.

Застрягли у незвичайних місцях - запорізькі надзвичайники врятували двох котиків (фото)

А 9 липня рятувальники за допомогою драбини діставали ще одного котики з під ґрат. Пухнастик застряг за ґратами одного з вікон на висоті приблизно 5 метрів. Кота визволяли за допомогою гідравлічних ножиць.

Читайте також: П’ятьох собак із запорізького притулку евакуювали до Румунії (фото, відео)

Для українців кожне життя важливе.

Ми писали, що у Запоріжжі затопило котокафе «Мурляндія». Влітку одному з двох запорізьких котокафе виповнилось три роки — «Мурляндію» відкрили у червні 2021 року подружжя-ветеринари Яна та Андрій Каньшини. Але, на жаль ця дата затьмарилась тим, що кафе сильно затопили.

Застрягли у незвичайних місцях - запорізькі надзвичайники врятували двох котиків (фото) Застрягли у незвичайних місцях - запорізькі надзвичайники врятували двох котиків (фото) Застрягли у незвичайних місцях - запорізькі надзвичайники врятували двох котиків (фото)

Джерело

Share this post

нет
scroll to top