Житель Запоріжжя при пограбуванні забризкав газом обличчя дівчини

Один з фігурантів напав на потерпілу в під’їзді багатоповерхівки та силою намагався відібрати наплічник, забризкавши газовим балончиком. Інший – стояв «на варті». Жінка почала кликати на допомогу й нападники втекли. Правоохоронці затримали обох порушників. За скоєне їм загрожує до 15-ти років ув’язнення із конфіскацією майна.

Днями до поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що до медзакладу «швидка» доставила жінку з хімічними опіками очей. За словами потерпілої, невідомий чоловік напав на неї у під’їзді та намагався зірвати наплічник. Коли йому це не вдалося, то він розпилив їй в очі сльозогінний газ та повторив спробу відібрати майно. Жінка почала кликати на допомогу й це змусило нападника втекти.

Правоохоронці встановили, що зловмисник діяв не самостійно – його спільник чекав «на варті» неподалік, аби потім разом втекти з місця злочину. Правопорушниками виявились 26-річний та 37-річний жителі Запорізької області. Напад вони спланували заздалегідь та діяли за узгодженим планом. Для конспірації фігурант, який безпосередньо напав на жінку, одягнув тактичний військовий одяг.Співробітники управління карного розшуку впродовж доби встановили місцезнаходження розшукуваних осіб. Обом затриманим слідчі повідомили про підозру за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, а суд обрав запобіжні у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

 

 

 

.

.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Share this post

нет
scroll to top