У Запоріжжі упорядковують вуличне освітлення

Як зазначили у міськраді, на території Олександрівського району Запоріжжя КП «Запоріжміськсвітло» упорядковує вуличне освітлення.

Працівники щоденно замінюють непрацюючі світлоточки, дроселі та відбивачі, ліквідовують пошкодження електромереж, освітлювальної арматури та устаткування, оглядають на предмет пошкоджень (руйнувань) опори, підвіски, кронштейни тощо.

– Одним із питань благоустрою території району є утримання мереж зовнішнього освітлення та забезпечення їх належного функціонування. Для цього районна адміністрація налагодила комунікацію з комунальним підприємством «Запоріжміськсвітло». Сьогодні, 10 липня, згідно з графіком робіт працівники КП «Запоріжміськсвітло» проводять роботи на ділянці мережі зовнішнього освітлення вздовж Вознесенівського спуску (від пр. Соборного до вул. Шкільної) з заміни ламп на новіші моделі з підвищеною світловою віддачею, – розповів заступник голови Олександрівської районної адміністрації Михайло Калганов.

Робітники експлуатаційно-технічного району №1 КП «Запоріжміськсвітло» не лише замінювали непрацюючі лампи вуличного освітлення на нові, а й перевіряли охоронну зону електромереж, тобто чи не створюють гілки та віття дерев небезпечного тертя з контактами. У разі загрози аварійності електромереж гілля обрізали з підйомної вишки.

Сообщение У Запоріжжі упорядковують вуличне освітлення появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top