На трасі під Мелітополем сталася потрійна аварія

На запорізькій трасі, неподалік тимчасово окупованого Мелітополя, сталася потрійна ДТП. Усі автомобілі перетворилися на купу заліза. Два з них вилетіли в кювет.

Попередньо відомо, що 51-річний водій Кіа Ріо виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ 219000, який стояв на перехресті для здійснення повороту ліворуч. ВАЗ від удару розвернуло у зворотний бік, де сталося зіткнення з автомобілем Мерседес-Бенц Віто, під керуванням водія 1995 року народження.

Внаслідок ДТП водії автомобілів ВАЗ 219000, Мерседес-Бенц Віто та водій і пасажир Кіа Ріо, отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та були доставлені до медичного закладу. Цікаво, що на кадрах з місця пригоди можна спостерігати російських вояків і колону бензовозів.

Що наводить на певні думки, хто насправді був винуватцем пришестя. Окупанти не обтяжують себе дотриманням правил дорожнього руху, на життя мирного населення їм наплювати. Вони носяться на червоний, виїжджають на зустрічну смугу, часто перебувають за кермом у стані сильного алкогольного сп’яніння. Окупаційна влада на те, що відбувається, заплющує очі, і в місцевих ЗМІ «подвиги асвабадітелей» замовчуються.

Нагадаємо, вчора під Мелітополем сталась жахлива ДТП: загинуло пʼятеро людей.

 

 

 

.

.

.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Share this post

нет
scroll to top