Сміття поруч із будинками — у центральному районі Запоріжжя виявили велике звалище (фото)

Сміття поруч із будинками - у центральному районі Запоріжжя виявили велике звалище (фото)

Звалище займає ділянку у 50 квадратних метрів

У центрі міста виявили чергове сміттєзвалище. Про це повідомили у пресслужбі Державної екологічної інспекції Південного округу.

Читайте також: Виконав ремонт та залишив сміття у дворі – у Запоріжжі прибрали чергове захаращення

Спеціалістами виявили ще одне місце розміщення відходів поруч з багатоквартирними будинками по вул. Перемоги, 51. Це сталося днями під час моніторингу міста.

Сміття поруч із будинками - у центральному районі Запоріжжя виявили велике звалище (фото)

Сміттєзвалище займає понад 50 м. кв. ділянки поруч із будинками. Інспектори скерували вимогу до Запорізької міської ради привести території в належний екологічний стан. На це дали один місяць.

Держекоінспекція нагадує, що кожен мешканець міста несе відповідальність за добробут у Запоріжжі. Містян просять не тільки не смітити, а ще й повідомляти про звалища в інспекцію. Якщо ви виявили екологічне порушення, можете повідомити про нього на вебресурсі ЕкоЗагроза або звернутися на «гарячу лінію» Держекоінспекції за номером 1545.

Раніше ми розповідали, що у Дніпровському районі Запоріжжя прибрали чергове сміттєзвалище, на яке скаржилися містяни. Один з місцевих жителів вирішив скидати будівельні відходи в одне місце, чим забруднив територію площею майже 20 м. кв. Порушник вже виконав вимогу фахівців Держекоінспекції та прибрав сміття. Проте він все ще має сплатити 8 тисяч гривень штрафу.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top