У Запорізькій ОВА вивчають можливість повернути в Україну вихованців евакуйованих інтернатів

У ЗОВА вважають, що дітей із запорізьких реабілітаційних центрів і інтернатів можна влаштувати до сімейних форм виховання після повернення в Україну.

Про це повідомляє ЗОВА, передає 061. 

У обласній військовій адміністрації пройшла нарада за участі очільника Національної соціальної сервісної служби України Василя Луцика. Від початку повномасштабного вторгнення із Запорізької області евакуювали 9 спеціалізованих комунальних закладів. Вихованців реабілітаційних центрів та інтернатів перевезли у безпечніші регіони України, а також до Польщі, Нідерландів та Італії. 

“Розглядаємо можливість повернення дітей до України задля подальшого влаштування в сім’ї. Також частина дітей зможе навчатися в закладах профтехосвіти”, — повідомив голова ЗОВА Іван Федоров. 

Голова Національної соціальної сервісної служби України Василь Луцик зазначив, що наразі розроблено план роботи щодо влаштування дітей до сімейних форм виховання після повернення в України.

Раніше 061 повідомляв, що запорізьких підприємців закликають зменшити зовнішнє освітлення для заощадження електроенергії.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Джерело: 061.ua

Share this post

нет
scroll to top