1500 обстрілів Запоріжжя з початку тижня: окупанти значно збільшують інтенсивність, — Іван Федоров

Останні декілька днів російські загарбники суттєво збільшили кількість обстрілів на території Запорізької області.

Про це в ефірі «Ми-Україна» повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров.

«Якщо на минулому тижні ми фіксували 250-300 обстрілів, то весь цей тиждень – понад 400. І з початку тижня – вже 1500 обстрілів, які були по території Запорізької області. За останню добу одна людина поранена, зруйновано чергових понад 10 цивільних будинків та споруд», – розповів Іван Федоров.

Як зауважив посадовець, росіяни намагаються постійно атакувати позиції наших військових, однак вони тримають Запорізьку лінію фронту.

Запорізька область минулої доби зазнала 404 обстрілів із застосуванням реактивної та ствольної артилерії, дронів та авіації. Було зафіксовано три авіаудари по Кам’янському та П’ятихатках, п’ять обстрілів з РСЗВ накрили три населені пункти — Малу Токмачку, Новоданилівку та Малинівку.

Десять міст та сіл області пережили 208 артилерійських обстрілів. В результаті добової російської агресії, спрямованої на регіон, було поранено одну людину у Василівському районі.

Нагадаємо, цього тижня 8 липня ворожого обстрілу зазнали підприємства в м. Вільнянськ Запорізької області. Акцент висвітлював результати обстеження спеціалістами Державної екологічної інспекції Південного округу наслідків обстрілу.

Підписуйтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top