Майстриню сіток та картин в стилі Ван Гога запросили до Німеччини

Дев’ятого липня вихованці Дитячо-юнацької телестудії «Грані» фільмували репортаж про ГО «Під парасолькою» та про його засновників – Валентину та Катерину Виниченко, – повідомляє керівник студії Михайло Едель. До речі, репортаж про волонтерів – «Незламний ХАБ» взимку став дипломантом Всеукраїнського конкурсу «Я – журналіст».

Розмова йшла про те, що останнім часом у «Парасольці» не тільки плетуть маскувальні сітки для наших воїнів «от-кутюр» – тобто під конкретні задачі для маскування конкретної техніки і для конкретного сезону року, а й почали створювати справжні картини із сіток, як говорить їх авторка – в стилі Ван Гога. І наразі в Запорізькому обласному краєзнавчому музеї працює виставка цих картин.
До того ж пані Валентину запросили з її картинами до Дрездена (до речі за її словами, це трапилося завдяки перегляду  попереднього репортажу телестудії «Грані»).
Відзнявши матеріал, вихованці студії Тимур Семенюк і Олена Бєлка сіли за монтаж ролика. До того ж, до поїздки пані Валентини його перекласти англійською мовою!
За матеріалами відкритих Інтернет-джерел

Сообщение Майстриню сіток та картин в стилі Ван Гога запросили до Німеччини появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top