У Запорізькій ОДА відбулися кадрові зміни

Стало відомо, що заступниця голови ЗОВА з питань медицини Наталія Будяк залишила свою посаду.

Про це під час брифінгу повідомив очільник Запорізької ОВА Іван Федоров.

Він пояснив, що причина її звільнення — стан здоров’я.

«Пані Наталія склала повноваження заступника. На жаль, це було зроблено за станом її здоров’я. Це дійсно втрата для команди, те, що вона не може продовжувати працювати. Хто замінить, я думаю, найближчі декілька тижнів ми побачимо, хто з заступників стане на цей напрямок, або буде стажуватися на виконання цих обов’язків. На сьогодні ми перерозподілили цей функціонал між існуючими заступниками, — розповів Федоров.

Зокрема, він нагадав, що минулого тижня до виконання обов’язків заступив ще один новий заступник — Володимир Чередніченко. Він буде контролювати та комунікувати напрямок цифровізації.

Вакантними залишаються три посади заступника голови обласної військової адміністрації

«У нас одна людина наразі проходить спецперевірку і я сподіваюся, що найближчими тижнями вже приступить до виконання своїх обов’язків. І ще залишиться дві вакансії», — прокоментував Федоров.

Що стосується того, хто займе посаду керуючого апарату ЗОДА замість Зінаїди Бойко, то за словами Федорова на сьогодні виконуючим обов’язком керівника апарату призначена Оксана Кірчева. До цього вона довгий час працювала керівником апарату Мелітопольської районної державної адміністрації.

Оксана Кірчева

«На сьогодні вона виконує обов’язки керівника апарату. Якщо вона пройде випробовувальний термін та пройде всі перевірки, то вона й займе цю посаду», — зазначив наостанок Федорова.

Підписуйтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top