Біля ЦНАП Запоріжжя черги: що робити

Біля ЦНАП черги, щоб оновити дані. Нагадаємо, що військовозобов’язані мають зробити це до 16 липня.
Ті хто, це не зробив це раніше зараз стоїть у черзі.

Наприклад, в ЦНАП Комунарівського району Запоріжжя люди записуються заздалегідь. Дехто навіть під час комендантської. Вчора було прийнято 72 особи. Люди в чергах зізнаються, що роками не відвідували ТЦК, а додаток Резерв+ встановлювати або не хочуть або кажуть, що там некоректні дані.
Черга жива, на електронну немає талонів. Єдиний варіант як прискорити цей процес, це звернутись до деяких центрів підтримки переселенців, адже на їх базі працюють представники ЦНАПІВ. Зокрема, можна оновити дані в центрі ЯМаріуполь Запоріжжя.
Графік роботи ВТ-СБ 8-18:00
тел. 0503992035.

За інформацією департаменту адміністративних послуг міської ради, 13 липня 2024 року прийом відвідувачів з актуалізації даних військовозобов’язаних буде здійснювати Вознесенівський (Центральний) Центр надання адміністративних послуг м. Запоріжжя за адресою: бульвар Центральний, 27.

Графік роботи 13 липня – з 8:00 до 15:45.

Департамент адміністративних послуг міської ради також нагадує, що ви маєте змогу оновити свої дані до 16.07.2024. Більш того, ви маєте нагоду скористатися мобільним додатком для військовозобов’язаних «Резерв+».

Share this post

нет
scroll to top