«Полісся» продовжило «дерибан» іншого учасника єврокубків

Оборонець Едуард Сарапій змінив «Дніпро-1» на житомирське «Полісся».
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на офіційний сайт клубу.

25-річний центрбек поповнив лави «поліських вовків». Він увімкнувся в тренувальний процес під керівництвом нового керманича житомирян Імада Ашура.
Сарапій підписав із «Поліссям» контракт на 3 роки. «Дніпро-1» отримав за трансфер орієнтовно 800 тисяч євро. У новій команді оборонець виступатиме під 5-м номером.
Вихованець запорізького «Металурга» Сарапій провів у складі «спортклубівців» два сезони. У кампанії 2023/24 він зіграв 33 матчі в усіх турнірах, у яких забив 2 м’ячі.
Важке літо «Дніпра-1»
Четверта команда Прем’єр-ліги в міжсезоння почала продавати лідерів через фінансові проблеми. Зокрема, Дніпро покинули хавбеки Піхальонок і Рубчинський (обидва – «Динамо»).
«Дніпро-1» на цей час продав футболістів орієнтовно на 6,9 млн євро. Найбільше «спортклубівці» заробили на переїзді згаданого Піхальонка в Київ (2,5 млн). Утім, труднощі клубу досі не усунули. Найімовірніше, незабаром розформують жіночу та юнацьку команди.
«Дніпро-1» досі не розпочав підготовку до нового сезону. 25 липня «спортклубівці» повинні стартувати в кваліфікації Ліги конференцій проти угороської «Академії Пушкаша».

До слова, раніше пригадали топ-5 переїздів у «Динамо» футболістів із Донбасу на фоні трансферу Піхальонка.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Share this post

нет
scroll to top