Не стало найкращого друга Альфа: у віці 46-ти років помер актор Бенджі Грегорі

Трагічно загинув Бенджі Грегорі, який зіграв роль хлопчика Браяна Таннера в серіалі «Альф». Зараз їде слідство при яких обставинах. Його сестра пише, що він мав важку депресію, біполярний розлад і порушення сну. В спеку 42 градуси від під пігулками заснув в своїй машині на стоянці в Аризоні, отримав тепловий удав і помер. Також в тій же машині загинув його собака Ганс.
Бенджі хоч і багато знімався в дитинстві окрім «Альфа», але актором бути не захотів. А захотів бути художником і закінчив Академію мистецтв в Сан-Франциско.
Серіал про прибільця Альфа завдяки геніальному перекладу Негребецього та дотепній роботі українських акторів, які озвучили героїв, став улюбленим для покоління українців 30+
Бенджі Грегорі було 46 років.
Сестра актора Ребека у Fecabook повідомила, що сім’я переживає велику втрату і вдячна всім за думки та добрі слова: “Бен був чудовим сином, братом і дядьком. З ним було весело і він часто змушував нас сміятися…”

Сообщение Не стало найкращого друга Альфа: у віці 46-ти років помер актор Бенджі Грегорі появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top