«Шахтар» розгромив середняка турецької Суперліги в спарингу: відео

Донецький «Шахтар» розтрощив турецький «Різеспор» на тренувальних зборах у Словенії.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на результат поєдинку.

Контрольний матч
«Шахтар» – «Різеспор» – 5:0
Голи: Назарина, 11, Тобіас, 17, Кевін, 49, Матвієнко, 76, Глущенко, 87 (пенальті)

«Гірники» активніше розпочали матч. Територіальна перевага підопічних Маріно Пушіча призвела до двох швидких голів. Спершу Назарина з меж штрафного відправив м’яч у сітку після перехоплення, а потім Тобіас підключився до атаки та забив із лінії майданчика.
У другій половині «Шахтар» оформив ще три забиті м’ячі. На старті тайму Кевін добив сферу під поперечину після блискавичної контратаки чемпіонів України. На 76-й хвилині наважився на дальній удар Матвієнко та поцілив прямісінько в кут воріт.
Довершив побиття «Різеспора» юний Глущенко. Він сам заробив і реалізував одинадцятиметровий під завісу поєдинку. До речі, спаринг пройшов у форматі двох таймів по 50 хвилин із повною ротацією складу «гірників» у перерві.
«Шахтар» здобув другу перемогу в міжсезоння. Раніше донеччани впевнено розібралися з боснійським «Сараєвом» (4:1). Також «гірники» розписали нічию з «Хайдуком» із хорватського Спліта й програли сербській «Бачці-Тополі» (0:1).

Стартовий склад «Шахтаря»: Твардовський, Тобіас, Франьїч, Фарина, Педро Енріке, Степаненко, Назарина, Педрінью, Швед, Невертон, Егіналдо

До слова, раніше ФІФА задовольнила позов «Шахтаря» через втечу Тете.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Share this post

нет
scroll to top