Поруч із запорізьким аеропортом чорні лісоруби знищують лісосмугу (ВІДЕО)

Під спил йдуть як молоді, так і дорослі дерева — акації, дуби та інші тверді породи.

До журналістів Акценту звернулися небайдужі громадяни, що повідомили про нібито незаконну вирубку дерев, що відбувається на околиці Запоріжжя поруч з аеропортом.

Приїхавши на місце наш кореспондент побачив велику кількість свіжеспилених зелених насаджень, серед яких попередньо можна визначити породи дубів та акацій.

Мова йде про сотні спилених дерев. активно знищується ціла ліслсмуга. Одне з молодих дерев чорні лісоруби взагалі залишили у підвішеному стані. Все це відбувається поруч з територією міжнародного аеропорту Запоріжжя вздовж траси на Вільнянськ. Доречі, досить завантаженої траси.

Як бачимо у підсумку на звернення громадян портал «Акцент» перевірив інформацію стосовно незаконної рубки насаджень. Інформація підтвердилася, тому журналісти Акценту направляють запит до Південно-Східного міжнародного управління лісового та мисливського господарства про перевірку законності вирубування лісонасаджень на зазначеній території.

Нагадаємо, раніше Акцент розповідав, як зблизька виглядає плавнева зона Дніпра після масштабної пожежі, що сталася кілька днів тому.

Підписуйтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top