Обраниця Налчаджіоглу оголосила про розставання із ним та аборт: «Це стало останнім»

Колишній чоловік Ані Лорак, турецький підприємець Мурат Налчаджіоглу розстався зі своєю обраницею Анастасією Фоксі, яка напередодні оголосила про вагітність. Про це дівчина у деталях розповіла у соцмережах.
Як українка прокоментувала розрив стосунків з чоловіком та чому наважилася на аборт, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на її Instagram.

Що написала Фоксі
Під час спілкування з підписниками Анастасія зізналася, що вирішила перервати вагітність. Вона зробила аборт на 5-6 тижні.
«Я б дуже хотіла бути мамою вдруге і бути щасливою дружиною. Вірю, що це коли-небудь буде. Головне, обирайте правильних, чесних, стабільних чоловіків, які не на словах і клятвах, а на ділі будуть для вас», — пояснила тепер уже колишня подружка Налчаджіоглу.
«Сподіваюся, ця тема для вас і мене тепер буде закрита! І прошу вас, не вірте ніколи словам. Спостерігайте, лише вчинки та дії. Не потрапляйте в ілюзії, які вам створюють, і самообман», — також додала вона.

Фоксі зробила аборт від Налчаджіоглу (Фото: instagram.com/anastasija_foxy2)
Розрив стосунків з Муратом дівчина також підтвердила, відповідаючи на одне з питань. Вона підкреслила, що не відчуває поваги до чоловіків, які не відповідають за власні слова.
«Моя проблема у тому, що я надто ідеалізую людей, захищаю їх і завжди сподіваюсь на краще», — написала Анастасія.
«Людина кожного дня говорила, як вона хоче від мене дитину, і коли так сталося, він, очевидно, злякався. Я не поважаю чоловіків, які не відповідають за свої слова. Мій психічний стан через те що відбувається останнім часом, був дуже поганим. Це і стало останнім», — також зазначила вона.

Анастасія назвала причину розставання (Фото: instagram.com/anastasija_foxy2)
Фоксі додала, що пережила суцільне розчарування, а тому зараз їй доводиться «збирати себе по частинах» та переживати «повне оновлення».

Фоксі відповіла на питання підписників (Фото: instagram.com/anastasija_foxy2)
На питання юзерів про те, чому дівчина не захотіла залишати дитину, вона відповіла, що виховувати маля одній — непроста справа, особливо з фінансової сторони. Нагадаємо, вона вже має дитину від попередніх стосунків.

Дівчина пояснила, чому зробила аборт
Що відомо про стосунки Фоксі та Налчаджіоглу
З Анастасією Мурат був разом близько пів року. У соцмережах ексзакохані хвалилися спільними подорожами, дівчина демонструвала коштовні подарунки від чоловіка, а також на початку року стало відомо, що він зробив їй пропозицію. Але до весілля так і не дійшло.
Анастасія Фоксі (Фото: instagram.com/anastasija_foxy2)

Почитайте про 5 українських зірок, які приховують своїх коханих.
Також ми писали, що Ада Роговцева звернулася до шанувальників у день свого 87-річчя.

Share this post

нет
scroll to top