Робота підприємства переробної промисловості у прифронтовому регіоні: бізнес і влада готові спільно вирішувати проблеми

Робота підприємств АПК та переробної промисловості – головна тема робочої поїздки в. о. міністра аграрної політики та продовольства України Тараса Висоцького у Запоріжжі.

Урядовець разом з головою Запорізької ОВА Іваном Федоровим побували на промисловому майданчику підприємства, що займається переробкою риби та морепродуктів. Ознайомилися з роботою технологічних ліній у виробничих цехах.

– Українські переробні компанії впевнено можуть конкурувати с європейськими. Сьогодні ми побачили, що на підприємстві дотримуються всіх вимог щодо безпечності продукції та намагаються автоматизувати виробничі процеси. Це означає, що якісний продукт буде доставлений до споживача в стислі терміни, – сказав в. о. Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький.

Представники влади запевнили  у готовності підтримувати бізнес, який продовжує працювати у прифронтовій області та прозоро сплачувати податки у бюджети всіх рівнів.

– Попри виклики воєнного часу ми прагнемо збільшувати асортимент, створювати робочі місця і забезпечувати жителів Запоріжжя і України якісною продукцією. Але без державної підтримки в деяких питаннях нам не обійтися. Вдячні, що уряд і обласна влада не залишають наші проблеми поза увагою, – підкреслив співзасновник та генеральний директор запорізької переробної компанії Сергій Кардаш.

.

.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Share this post

нет
scroll to top