Борис Джонсон зустрівся з Трампом і обговорив ситуацію в Україні

Екс-прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон провів зустріч з кандидатом у президенти США від Республіканської партії Дональдом Трампом. Політики обговорили актуальну ситуацію в Україні.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сторінку Джонсона в соцмережі Х.

«Радий зустрітися з президентом Трампом, який перебуває у відмінній формі після ганебного замаху на його життя. Ми обговорили Україну, і я не сумніваюся, що він буде сильним та рішучим у підтримці цієї країни та захисті демократії», — написав він.

Great to meet President Trump who is on top form after the shameful attempt on his life. We discussed Ukraine and I have no doubt that he will be strong and decisive in supporting that country and defending democracy. pic.twitter.com/OEVZPZsRE1
— Boris Johnson (@BorisJohnson) July 16, 2024

Нагадаємо, у березні цього року Борис Джонсон таємно відвідав Венесуелу й обговорив з президентом країни війну України з Росією.

Замах на Трампа
В неділю, 14 липня, в штаті Пенсільванія під час мітингу Дональда Трампа пролунали постріли. Злочинець поранив кандидата-республіканця у верхню частину правого вуха, він втратив багато крові. Трампа ушпиталили, його життю нічого не загрожує.
Детальніше про замах на кандидата у президенти США — в матеріалі РБК-Україна.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Share this post

нет
scroll to top