Антициклон руйнується: днями в Запоріжжі спека піде на спад

Останній тиждень у Запоріжжі видався аномально спекотним. Температурні показники б’ють рекорди, а жителі Запоріжжя ледве тримають за умов відключень світла і спеки. Однак хороша новина в тому, що вже днями температура повітря трохи знизиться.

Детальний прогноз читайте в матеріалі Акценту.

За прогнозом синоптикині Наталки Діденко, антициклон, який тривалий час стаціонував над Україною і блокував таким чином просунення вглиб континенту вологих і свіжіших повітряних мас із Атлантики, нарешті потроху руйнується.

18-го липня у столиці почне потроху «з’їжджати» вниз температура повітря, десь до +30+32, а 19-го липня до +28+30 градусів. Не забувайте, що й нічна температура повітря буде поступово знижуватися, тому вечорами, вночі та вранці заходитиме повітря, яке буде значно життєдіяльнішим, — написала синоптикиня.

Прогноз погоди в Запоріжжі

Так, 17 і 18 липня зберігатиметься сильна спека. Температура повітря вдень доходитиме до +38°C. Вночі опускатиметься лише до +28°C. При цьому очікується, що небо буде безхмарним.

Однак вже 19 липня, у п’ятницю, температура піде на спад. У цей день очікується зниження температури повітря до +33°C та невеликі опади у вигляді дощу.

Також ще трохи температура опуститься в суботу, 20 липня, оскільки майже весь день буде хмарним.

https://meteofor.com.ua/
Підписуйтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top