Від вулиці Патріотичної до Перемоги — ремонтують критичні місця на дорозі у центрі Запоріжжя

Від вулиці Патріотичної до Перемоги - ремонтують критичні місця на дорозі у центрі Запоріжжя

У Запоріжжі ремонтують дорогу на бульварі Центральному

У Вознесенівському районі за планом благоустрою тривають комплексні роботи. Так, співробітники комунального підприємства «ЕЛУАШ» проводили на бульварі Центральному ямковий ремонт асфальтобетонного покриття поблизу будинків №№ 8, 10, 12, 15. Про це повідомляли на сайті Запорізької міської ради.

Читайте також: Тепловий режим — у Запорізькій області через спеку обмежили рух вантажівок

Від вулиці Патріотичної до Перемоги - ремонтують критичні місця на дорозі у центрі Запоріжжя

На цій дорозі, яка сполучає вулиці Патріотичну та Перемоги, досить жвавий рух транспорту. Тому з часом водії все частіше стали нарікати на стан шляхового полотна, на ями та вибоїни. КП «ЕЛУАШ» взялось відремонтувати найбільш критичні відрізки. Як зазвичай, пошкоджене покриття вирізають фрезою, продувають від пилу і просмолюють ділянку і вкладають шар асфальтобетону.

Від вулиці Патріотичної до Перемоги - ремонтують критичні місця на дорозі у центрі Запоріжжя

«КП «ЕЛУАШ» приводить до ладу тротуар на вулиці Сталеварів. Крім цих, у нашому районі тривають й інші роботи з благоустрою. Так, працівники КП «Запоріжелектротранс» на проспекті Соборному очищують та фарбують електроопори, а КРБП «Зеленбуд» викошує траву на Набережній автомагістралі та по вулиці Перемоги», — розповіла минулого тижня начальниця відділу житлово-комунального господарства та благоустрою Вознесенівської районної адміністрації Маріанна Філатова.

Ми писали, що у запорізькому парку відремонтували дорогу, яку обстріляв ворог — фото. Нагадаємо, що одне з улюблених місць відпочинку запоріжців, парк Перемоги постраждав під час масованої ракетної атаки російських військових 8 травня, у День памʼяті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Співробітники «КП «ЕЛУАШ» виконали роботи з розчищення вирви, ущільнення ґрунту. Був витриманий період, коли ґрунт перестав просідати, після чого заасфальтували дорогу.

Також ми писали, що у Запоріжжі зниклу скульптуру повернули у центр міста – вона трохи змінилась (ексклюзив).

Джерело

Share this post

нет
scroll to top