Не території Широківської громади запроваджено карантин у зв’язку з виявленням Американського білого метелика

За поданням державного фітосанітарного інспектора Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області розпорядженням голови Запорізької районної державної адміністрації на території землекориствування Широківської сільської ради Запорізького району запроваджено карантинний режим у зв’язку з виявленням регульованих шкідливих організмів – Американського білого метелика Hyphantria cunea на площі 19,46 га та Повитиці польової Cuscuta campestris Junk на площі 0,014 га.

Розпорядженням затверджено фітосанітарні заходи щодо локалізації та ліквідації вогнищ регульованих шкідливих організмів. Так, з карантинних зон заборонено вивезення заражених регульованими шкідливими організмами об’єктів регулювання без проведення їх фумігації, а заражені території необхідно обробляти препаратами, внесеними до Переліку пестицидів та агрохімікатів, дозволених до використання в Україні.

Сообщение Не території Широківської громади запроваджено карантин у зв’язку з виявленням Американського білого метелика появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top