«Шахтар» мінімально здолав «Бешикташ» на тренувальних зборах

Донецький «Шахтар» у спарингу переграв стамбульський «Бешикташ».
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на результат поєдинку.

Контрольний матч
«Бешикташ» – «Шахтар» – 0:1
Гол: Егіналдо, 66

Активний старт від «гірників» ледь не обернувся швидким голом. Це Зубков після помилки оборони «чорних орлів» пробив із меж штрафного, але кіпер перевів м’яч у стійку. Та поступово «Бешикташ» відсунув епіцентр подій подалі від воріт Дестаноглу.
Проте, гострота біля воріт «Шахтаря» виникала лише під час стандартів. Зокрема, в одному з таких епізодів Пауліста пробив вище воріт із гострого кута. На удари з дистанції перейшли підопічні Маріно Пушіча – Кевін не докрутив м’яч у дев’ятку, а постріл Зубкова з лінії штрафного парирував кіпер.
Відкрили рахунок «гірники» після перерви. На 66-й хвилині чемпіони України реалізували затяжний момент. Другий воротар «чорних орлів» упорався з ударом Шведа, але на підбиранні першим опинився Педрінью і навісив на Егіналдо, який у верховій боротьбі відправив м’яч у дев’ятку.
«Шахтар» міг розвинути перевагу в рахунку. Моторний Швед із кута штрафного завдав діагонального удару, але Байтекін відбив на кутовий. Згодом Невертон не пробив голкіпера з кількох метрів. Зрештою, одного забитого м’яча вистачило для перемоги.

Стартовий склад «Шахтаря»: Різник, Траоре, Бондар, Судаков, Зубков, Азарові, Бондаренко, Матвієнко, Конопля, Марлон, Кевін

До слова, раніше «Динамо» перемогло «Мамелоді Сандаунз» у контрольному поєдинку.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Share this post

нет
scroll to top