Байден отримав позитивний результат тесту на Covid-19

Білий дім виступив із заявою про те, що чинний президент США Джо Байден отримав позитивний тест на COVID-19 та завдяки вакцинації відчуває лише легкі симптоми.

Про це заявила в середу речниця адміністрації президента США Карін Жан-П’єр, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні, після свого першого заходу в Лас-Вегасі, президент Байден отримав позитивний результат на COVID-19. Він вакцинований, у тому числі повторно, та відчуває легкі симптоми»,- зауважила представниця Білого дому.

***

Лікар президента повідомив, що Байден отримав першу дозу Пакловіду і самоізолюється у своєму будинку в Рехобот-Біч, штат Делавер, відповідно до рекомендацій Центру з контролю і профілактики захворювань США.

 

https://media.cnn.com/api/v1/images/stellar/prod/gettyimages-2161850855.jpg?c=16x9&q=h_653,w_1160,c_fill/f_webp

media.cnn.com/api/v1/images

Вона також зазначила, що президент повернеться до резиденції в штаті Делавер, де виконуватиме свої обов’язки в самоізоляції. При цьому в адміністрації постійно повідомлятимуть про стан здоров’я Джо Байдена.

Читайте також: Байден звинувачує себе за провалені дебати з Трампом й твердить, що почувався зле через хворобу

У цьому зв’язку Білий дім оприлюднив доповідь президентського лікаря, який зазначив, що Байден відчуває симптоми захворювання верхніх дихальних шляхів, у тому числі нежить та кашель, а також загальний хворобливий стан.

Як повідомлялося, пік захворювань на COVID-19 упродовж останнього тижня зафіксований у кількох американських штатах.

https://www.ukrinform.ua/rubric-world/3886389-bajden-zahvoriv-na-covid19.html

Сообщение Байден отримав позитивний результат тесту на Covid-19 появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top