У Запоріжжі шахраї намагалися привласнити чужу двокімнатну квартиру – подробиці

У Запоріжжі шахраї намагалися привласнити чужу двокімнатну квартиру – подробиці

Квартиру повернули громаді за законом

У Запоріжжі прокуратура через суд повернула громаді двокімнатну квартиру, вартістю майже 1 млн гривень, якою незаконно намагався заволодіти шахрай. Про це розповіли на сайті Запорізької обласної прокуратури.

Читайте також: Апартаменти в елітних районах — у Дубаї знайшли нерухомість експрезидента «Мотор Січі»

Так, прокурорами встановлено, що після смерті жительки Запоріжжя залишилась двокімнатна квартира, яка належала їй на праві власності. За відомостями Спадкового реєстру заведено спадкову справу, однак жінка не мала будь-яких родичів, заповітів та договорів дарування не складала.

Незважаючи на це, шахраї намагалися незаконно оформити квартиру на себе. Однак, прокурори своєчасно звернулися з позовом до суду про визнання спадщини померлою.

Суд підтримав позицію прокуратури. Тож наразі право власності на цю нерухомість, розташовану в Дніпровському районі міста, зареєстровано за територіальною громадою Запоріжжя.

Також раніше ми писали, що запорізький підприємець понад три роки незаконно користувався землею на березі Дніпра. Однак, в ході судової справи, цю земельну ділянку повернули в комунальну власність. Її вартість оцінюють у понад 13 млн грн.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top