Збив жінку та втік. У Запоріжжі розшукуються свідки ДТП із тяжкими наслідками

Розшукуються свідки ДТП, яке сталося 14 грудня 2023 приблизно о 18:20 на перехресті за адресою Чумаченка 17 та прилеглому до нього будинку Чумаченка 12 в місті Запоріжжі. Внаслідок наїзду водія з номерним знаком АР1363НВ «KIA SPORTAGE» на пішохода.

Відомо, що потерпіла відвідала термінал банку ПриватБанк за адресою Чумаченка, 37 о 18:02, і продовжила свій шлях у справах. Згодом, дійшовши майже до кінця парковки, яка знаходиться навпроти Районної адміністрації Комунарського району, потрапила під колеса авто. Через серйозні травми постраждала жінка не памʼятає за яких обставин опинилася в місці, де сталася аварія.

Потерпілу із тяжкими травмами голови, ребер та тазу доставили в лікарню без свідомості. Поки вона знаходилась в комі, родина намагалася її знайти. При цьому речі, на яких можливо було б знайти якісь докази — забрали, і при виписуванні з лікарні потерпілій не повернули.

Чому водій не зупинився, незважаючи, на освітлене перехрестя, та продовжив наїзд на пішохода — невідомо. Слідчі повідомили, що камери відеоспостереження з сусіднього будинку, де знаходиться ПриватБанк, нібито, були відключені.

Наразі родина потерпілої жінки шукає свідків ДТП,  вказуючи на те, що вже кілька разів справу намагались закрити, через відсутність доказової бази. Таким чином водій, що збив  та покинув людину із важкими травмами поїхав з місця ДТП може уникнути покарання.

Серйозність травм потерпілої доводять документи із лікарні. Редакція «Суботи+» звертається до небайдужих запоріжців, що стали вимушеними свідками наїзду на пішохода, що стався 14 грудня  2023 року, о  18:20, поблизу Районної адміністрації Комунарського району,  із проханням звʼязатись із родичами  потерпілої +38(097)-549-22-10, chreesti020797@gmail.com (Аліна, племінниця постраждалої), та прояснити обставини події.

Share this post

нет
scroll to top