У Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка, який влаштував наркопритон

Правоохоронці припинили злочинну діяльність 55-річного запоріжанина, який пропонував «клієнтам» канабіс та метамфетамін, а також надавав приміщення для їх вживання.

Про це повідомила поліція Запорізької області.

У ході слідства правоохоронці встановили, що 55-річний раніше судимий чоловік розповсюджує на території міста наркотики та надає власне помешкання наркозалежним особам для їх вживання.

Чоловіку повідомили про підозру. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

У вівторок, 16 липня, у домоволодінні фігуранта поліцейські провели санкціонований обшук, під час якого виявили та вилучили близько 100 грамів шишок канабісу елітних сортів, понад 15 грамів сипучої речовини (попередньо – метамфетамін), пристрій для куріння та грошові кошти, ймовірно, здобуті злочинним шляхом.

Речові докази направили на дослідження до Запорізького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

За результатами експертних досліджень слідчі під процесуальним керівництвом Василівської окружної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Підписуйтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top