У Степногірську внаслідок ворожих обстрілів загорілись квартири та магазин — надзвичайники врятували жінку

У Степногірську внаслідок ворожих обстрілів загорілись квартири та магазин - надзвичайники врятували жінку

424 ворожі обстріли за добу — у Запорізькій області постраждали люди, були пожежі та руйнування

Впродовж доби у результаті ворожих обстрілів Запорізької області виникло чотири пожежі в населених пунктах Василівського та Пологівського районів. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС України у Запорізькій області.

Читайте також: «Ноги почали на ходу розриватися» — вчителька із Запорізької області втратила кінцівку внаслідок ракетного удару (відео)

Так, у селищі міського типу Степногірськ Василівського району рятувальники ДСНС загасили пожежу у шістьох квартирах дев’ятиповерхового будинку та в продовольчому магазині на загальній площі 230 квадратних метрів. Під час гасіння пожежі надзвичайники врятували жінку 1965 року народження. Врятовану передали лікарям швидкої медичної допомоги.

Внаслідок обстрілу військових рф сталась й пожежа у селі Успенівка Пологівського району. Там рятувальники ліквідували загоряння надвірної споруди та автівки Volkswagen Golf на загальній площі 22 квадратних метрів.

Ми писали, що вчора в Успенівці два ворожих дрони влучили в житловий будинок, де знаходились люди. 27-річна жінка та її дочки 5 та 10 років були поранені розбитим склом, що повилітало з вікон. Пошкоджений будинок та прибудинкові споруди.

У Степногірську внаслідок ворожих обстрілів загорілись квартири та магазин - надзвичайники врятували жінку

Усього за минулу добу, як повідомили у відділі комунікації поліції Запорізької області, російські військові 424 рази обстріляли 16 населених пунктів Василівського та Пологівського районів.

Читайте також: У лікарні померла мешканка Вільнянська, яка отримала поранення під час ракетного удару

До поліції надійшло 15 повідомлень про руйнування житла та об’єктів інфраструктури.

Ми писали, що внаслідок обстрілів ворога у Запорізькій області загорівся будинок та поранений господар — подробиці.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top