Британія ввела санкції проти 11-ти танкерів, що перевозять російську нафту

Уряд заявив, що санкції щодо суден, серед яких “Залив Амурський” і СКФ “Печора”, стосуються перевезення нафти або нафтопродуктів з росії до третьої країни.

Імовірно, кораблі ходять під прапорами Панами, Габону та Островів Кука.

У червні Британія ввела санкції проти 6 танкерів, а також російських компаній у галузі виробництва та транспортування скрапленого природного газу: “Мурманск LNG”, “Новатек Мурманск LNG”, “Сучасний морський арктичний транспорт LNG” та “Русатом Арктика”.

У червні до санкцій додали компанію “Інгосстрах”, яка надає послуги російським експортерам нафти, включно зі страхуванням суден.

https://suspilne.media/793755-britania-vvela-sankcii-proti-suden-so-perevozat-naftu-z-rf/

 

https://i.lb.ua/035/05/66993a8e31579.jpeg

Танкер    Фото: mbk-news.appspot.com

Уряд пояснив, що санкції введені проти суден, які беруть участь у діяльності, метою або наслідком якої є дестабілізація, підрив або загроза територіальній цілісності, суверенітету чи незалежності України.

Усі зазначені судна беруть участь у транспортуванні нафти або нафтопродуктів, що походять з росії, до третіх країн. Ці судна ходять під прапорами Панами, Габону та Островів Кука.

Цим суднам забороняється доступ до портів Британії, а також захід до них їхніх капітанів чи лоцманів.

Реєстрація танкерів в Судовому реєстрі Великої Британії може бути припинена. Капітани і лоцмани цих суден можуть отримати припис про їхнє затримання.

24 червня Рада ЄС оголосила про нові антиросійські санкції, спрямовані проти танкерів, що входять до складу нафтового “тіньового флоту” РФ.

https://www.eurointegration.com.ua/news/2024/07/18/7190488/

Сообщение Британія ввела санкції проти 11-ти танкерів, що перевозять російську нафту появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top