“Ситуація з енергетикою у Запоріжжі складна, але не найгірша”, — очільник Запорізької ОВА

Графіки відключення електроенергії діють сьогодні по всій Україні. Причини обмеження енергоспоживання — ворожі обстріли. Країна-агресорка навмисно знищувала і продовжує це робити об’єкти енергетичної інфраструктури, а тепер використовує складну ситуацію для дестабілізації.

Під час брифінгу начальник Запорізької ОВА Іван Федоров зазначив, що ситуація з енергетикою дійсно складно і в Запоріжжі, і в державі. 

“Чи найгірша вона у Запоріжжі? Ні. На жаль, є міста, де термін відключення енергетики досягає 12-18 годин безперервно. В Запоріжжі такого немає. Сподіваюсь, що нашим енергетика вдасться покращити ситуацію. Ми, зі свого боку, намагаємось заживити всю критичну інфраструктуру”, — сказав він. 

На питання журналістів, а чи є розуміння, хто стоїть за спробами організувати в містах мітинги, створенням різних петицій, він відповів: 

“Я чітко розумію, хто хоче розхитати ситуацію в будь-якому місті. Росія хоче це зробити і шукає будь-який критичний настрій. Силовики цим займаються. Величезна кількість підбурень ведеться не з території нашої держави”.  

Нагадаємо, раніше міська влада закликала людей не брати участь у мітингах, які спрямовані на розхитаання ситуації. 

Джерело: 061.ua

Share this post

нет
scroll to top