У трьох районах Запоріжжя «блатні» будинки включили у черги відключень електроенергії

Аби зробити розподіл навантаження від графіків погодинних відключень справедливішим, ПАТ «Запоріжжяобленерго» продовжує роботу з перепідключення будинків, що знаходяться на одній лінії з об’єктами критичної інфраструктури, до інших джерел живлення.

.
«Всі будівлі, що мають резервні схеми, станом на початок червня поточного року вже були від’єднані від ліній живлення критичної інфраструктури. Вчора завершено роботи із перепідключення низки адрес у Шевченківському районі м. Запоріжжя, починаючи із 19 липня вони вимикатимуться за розкладом 5-ї черги», — йдеться у повідомленні «Запоріжжяобленерго».

Подібні роботи велись учора також у Комунарському районі Запоріжжя. Зокрема, у Південному мікрорайоні.

.

«Сьогодні відпрацювали ще одну лінію – в Олександрівському районі м. Запоріжжя. З 00:00 наступної доби – 20 липня – ще низка багатоповерхових будинків за вулицями Запорізька, Українська та Шкільна вимикатимуться за розкладом Черги 4», — заявили у ПАТ «Запоріжжяобленерго».

.

Виникає питання, чому це не було зроблено ще наприкінці 2022 року, коли у Запоріжжі почались погодинні відключення електроенергії.

 

 

 

 

.

.
У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Share this post

нет
scroll to top