Рятувальники ДСНС провели у Запоріжжі акцію “Запобігти. Врятувати. Допомогти” для дітей та підлітків

19 липня, в рамках масштабного заходу для дітей та підлітків обласного центру за підтримки «Простір дружній до дітей» від благодійного фонду «Карітас Запоріжжя», рятувальники провели Всеукраїнську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

Тривають літні канікули, тому фахівці ДСНС нагадали основні аспекти безпеки життєдіяльності вдома і довкіллі. На заході функціонував клас з протимінної безпеки, де спеціалісти ДСНС розповіли про алгоритм дій під час виявлення підозрілих предметів схожих на вибухонебезпечні. Кожна дитина отримала інформаційні пам’ятки розроблені ДСНС України спільно з UNICEF Ukraine та поліграфічну продукцію від Данської ради у справах біженців.

Малеча познайомилася із професією рятувальника, приміряла бойовий одяг та загасила «умовну» пожежу. Найбільшу зацікавленість у дітей викликав пожежно-рятувальний автомобіль. Усі охочі посиділи у «червоному велетні» та зробили світлини на пам’ять.

Традиційно рятувальники провели руханку з Вогнегасником та мильними бульбашками. На одній з локацій діти отримали незабутні емоції від фестивалю фарб холі, а після цього з пожежного автомобіля пройшов рятувальний «літній дощ», який не залишив нікого байдужим.

Сообщение Рятувальники ДСНС провели у Запоріжжі акцію “Запобігти. Врятувати. Допомогти” для дітей та підлітків появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top