Запорізький прокурор отримав покарання за п’яне водіння — подробиці

Запорізький прокурор отримав покарання за п'яне водіння - подробиці

Прокурор Дніпровської окружної прокуратури Запоріжжя отримав покарання за нетверезе водіння

Прокурор Дніпровської окружної прокуратури Запоріжжя Андрій Дєєв отримав покарання за водіння у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомляється у рішенні КДКП.    

Читайте також: У нічному експресі «Запоріжжя-Ужгород» померла жінка — коментар «Укрзалізниці»

Подія сталася у грудні 2023 року. Патрульні зупинили автівку Jeep Compass зупинили за порушення правил дорожнього руху: водій перевищив швидкість, до того ж з виключеними фарами, хоча на годиннику було близько 22:30.

Під час спілкування правоохоронці помітили, що водій п’яний, проте пройти тест на рівень алкоголю на місці він відмовився, натомість погодився на його проходження у медзакладі.

Лікарі підтвердили, що Дєєв перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Спочатку прокурор заперечував, що вживав алкоголь, проте пізніше зізнався, що випив дві банки пива.

Читайте також: Випав з автівки на ходу — у Запорізькій області у ДТП постраждав хлопчик

Під час засідання прокурор заявив, що в той вечір його мати поскаржилася на біль, тож він поїхав до аптеки по ліки. На погляд Дєєва, його стан після вжиття алкоголю дозволяв керувати транспортним засобом, тому, зважаючи на наближення комендантської години, він вирішив доїхати до аптеки на власному автомобілі.

Окрім цього, Дєєв  пояснив, що їхав без увімкненого світла фар, оскільки дорога освітлювалась ліхтарями, а також в авто працювали денні ходові вогні, тому він вважав це достатнім.

У підсумку, Андрія Дєєва притягнули до дисциплінарної відповідальності та наклали заборону на переведення до органу прокуратури вищого рівня та на призначення на вищу посаду в органі, в якому він обіймає посаду, строком на один рік.

Раніше ми писали, що на Набережній у Запоріжжі легковик на смерть збив дитину на самокаті. Водій автомобіля наїхав на 15-річного хлопця, від чого підліток отримав серйозні травми. 14 липня в лікарні хлопець помер.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top