Вагомий внесок — запорізькі металурги відзначають своє професійне свято (відео)

Вагомий внесок - запорізькі металурги відзначають своє професійне свято (відео)

Сьогодні запорізькі металурги відзначають своє професійне свято

Щороку у третю неділю липня в Україні відзначається День працівників металургійної та гірничодобувної промисловості. Тож, в цьому році своє професійне свято запорізькі металурги відзначають саме сьогодні, 21 липня.    

Понад 500 мільйонів гривень у бюджет Запорізької міської територіальної громади сплачують саме підприємства важкої промисловості. Це — від 13 до 15% всього наповнення міського бюджету.

Ці надходження забезпечують 21 тисяча запорізьких металургів, які щоденною працею доводять промислову славу Запоріжжя. Про це повідомила секретар Запорізької міськради Регіна Харченко, яка привітала металургів з професійним світом.

Читайте також: «Ми потребуємо підтримки та розуміння» — запорізький металург розповів, як повернувся до роботи після служби

«Я вітаю металургів Запоріжжя з професійним святом. Дякую тим, хто працює на своєму місці. Дякую тим, хто захищає державу на фронті. Вшановую памʼять металургів, які загинули зі зброєю в руках», — написала Регіна Харченко.

Раніше ми розповідали історію Григорія Климчука, який присвятив роботі на Запоріжсталі більше 30 років – монтажником. У перші дні повномасштабного вторгнення він покинув робоче місце на комбінаті та добровільно долучився до Збройних Сил України.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top