Вибори у США: Байден пропонує підтримати кандидатуру Гарріс

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден підтримав віце-президентку Камалу Гарріс як кандидатку на президентських виборах від Демократичної партії.

Водночас Байден звернувся до демократів з закликом об’єднатися та перемогти Дональда Трампа, який раніше офіційно оголосив про своє рішення балотуватися на посаду президента США від Республіканської партії.

Варто зауважити, що Байден, який переміг на праймеріз, не може самостійно обирати кандидата у разі свого виходу з перегонів. Однак видається малореальним, що партія виступить проти його пропозиції – у тому числі зважаючи на дуже малий часовий проміжок для ухвалення рішення.

https://uainfo.org/static/ckef/img/_3995.png

 

“Сьогодні я хочу запропонувати свою повну підтримку і схвалення того, щоб Камала стала кандидатом від нашої партії цього року. Демократи – настав час об’єднатися і перемогти Трампа. Давайте зробимо це”, – зазначив американський президент.

Нагадаємо, ввечері 21 липня стало відомо про рішення Джо Байдена вийти із президентських перегонів у США. 46-й президент Сполучених Штатів Америки оголосив, що дане рішення було в інтересах його партії, а також цілої країни, тому він вирішив відступити.

Він залишатиметься на посаді президента США до кінця свого терміну.

https://weukraine.tv/top/bajden-zaproponuvav-kandidaturu-kamali-harris-u-prezidenti-ssha-vid-demokratichnoji-partiji/

 

Джо Байден пропонує прибічникам Демократичної партії підтримати на президентських виборах кандидатуру віцепрезидентки Камали Гарріс.

Як передає Укрінформ, про це він написав у соцмережі Х.

«Мої колеги-демократи, я вирішив не приймати номінацію і зосередити всю свою енергію на виконанні обов’язків президента до кінця мого терміну», – зазначив Байден.

За словами глави Білого дому, у 2020 році його першим рішенням як кандидата від партії було обрання Гарріс віцепрезидентом.

«І це було найкраще рішення, яке я коли-небудь приймав, – написав чинний президент США. – Сьогодні я хочу запропонувати свою повну підтримку і схвалення Камалі як кандидату від нашої партії цього року».

Байден закликав демократів об’єднатися й перемогти Трампа. «Зробімо це!» – додав він.

https://www.ukrinform.ua/rubric-world/3887542-vibori-u-ssa-bajden-proponue-pidtrimati-na-kandidaturu-garris.html

Сообщение Вибори у США: Байден пропонує підтримати кандидатуру Гарріс появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top