Байден не піде з президентської посади до закінчення повноважень

Білий дім заявив, що президент США Джо Байден завершить свій президентський термін, незважаючи на заклики деяких республіканців піти у відставку.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на CNN.

У коментарі виданню представник Білого дому Ендрю Бейтс заявив, що Байден успадкував від свого попередника економіку у вільному падінні, стрімкий зростаючий рівень насильницьких злочинів та розвалені альянси.
У свою чергу президент Байден змінив ситуацію, забезпечивши найсильніше економічне зростання у світі та найнижчий рівень насильницьких злочинів за останні 50 років. Також представник Білого дому зазначив, що чинний президент США зробив НАТО більше, ніж будь-коли.
«Він з нетерпінням чекає на завершення свого терміну та досягнення більш історичних результатів для американського народу», — додав Ендрю Бейтс.
Продовжуючи промову він сказав, що ці досягнення включають продовження зниження витрат, створення робочих місць, захист соціального забезпечення, а також протистояння програмі «MAGAnomics, яка посилить інфляцію і призведе США до рецесії.
Крім того, представник Білого дому додав, що Байден продовжуватиме боротися за захист свобод американців від радикальних заборон на аборти та нападок на верховенство закону.

Що сталося
У неділю, 21 липня, президент США Джо Байден заявив, що відмовляється від участі в передвиборчих перегонах. Опісля, у соцмережі Х він написав, що замість себе кандидатом на пост президента США пропонує віцепрезидента Камалу Гарріс.
Після цього Гарріс заявила, що має намір «заслужити і виграти» номінацію на пост президента США від Демократичної партії.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Share this post

нет
scroll to top